Skapande som inspirerar #4

Likt en skärva av någonting universellt! Här är det den rustika touchen som sätter karaktären eller tonen. De kryddiga jordfärgerna har en viktig roll och ihop med inslag av turkos uppstår en spänning. Det lockar! Den operfekta något smutsvita grunden skapar också ett värde till helhetsupplevelsen. Läckert!

Maries målning är skapad på en masonitpannå och grundad med vit gesso. Därefter är den målad med akrylfärg utspädd med mycket vatten.

Tycker ni också att designen hade gjort sig bra i storformat? Tänk er en fondvägg på en restaurang eller en hel vägg i en chokladbutik.

Konstnär: Marie Nilsson

Besök gärna Maries sida på Instagram.

—————————————————————————————————————–

Under våren fortsätter vi rikta uppmärksamheten mot konstnärliga skapelser som inspirerar och berör – För vi vill visa alla vart skaparkraften kan ta oss – när den får fritt spelrum!

Hör gärna av dig till ingela@skaparbubblan.se ifall du vill vara med och bjuda på kreativitet och samtidigt sprida dina konstnärliga uttryck till omvärlden.

Vi presenterar en skapelse varje vecka. I första hand handplockas bildkonst skapad av Skaparbubblans medlemmar eller återkommande kunder, som en medlemsförmån.

Lämna ett svar