Vad roligt att du har hittat hit!

Skaparbubblan är en kreativ plattform för dig som vill få ut mer av ditt kreativa skapande och ditt konstnärskap. Här erbjuds inspiration, gemenskap och kunskap genom workshops, måla ihop, krokiträning, skapande online, ateljehäng med liveshopping. I webbshopen finns en massa härligt skaparmaterial att beställa hem. Dessutom en rad webbkurser. Då och då arrangeras ArtCamp och även konstutställningar i Nordvästra Skåne. Skaparbubblan håller till på Råå, strax söder om Helsingborg. Stället fungerar som ateljé, showroom, filmstudio och lagerbutik med försäljning av konstnärsmaterial. Mitt lilla Happy Place!

Jag som står bakom Skaparbubblan heter Ingela Dahlgren och är konstnär och frilansande grafisk designer/marknadskommunikatör. Jag bor i Helsingborg med min man och våra två döttrar. Vi bor i en villa med stor trädgård. Det är ett lantligt tätortsboende nära Öresund. Jag har bott i Skåne sedan 1992 men jag är född och uppvuxen i en liten stad i Småland där min passion för måleri och annat skapande väcktes till liv i tidig ålder. 

Min egen målarresa kan du ta del av på Facebook eller Instagram. Eller också på min hemsida här. 

När du vill komma i kontakt med mig så kan du ringa på 0735-148045 eller skicka ett mejl direkt här undertill eller till ingela@skaparbubblan.se