Info & kontakt

Vad roligt att du har hittat hit!

Skaparbubblan™ är en kreativ plattform för dig som vill ha ut mer av ditt konstnärskap. Här inne får du pepp och guidning i hur du kan bygga upp en vettig sidoinkomst på din konst! Skaparbubblan™ är en källa till kunskap men också en plats som bjuder på inspiration och gemenskap. Det arrangeras workshops, måla ihop, kroki och skapande online. I webbshopen finns väl beprövat konstnärsmaterial för ditt egna skapande. Akrylfärger, målardukar och en massa annat.  Skaparbubblan.se fylls regelbundet med nytt innehåll och på Facebook och Instagram får du också inspiration och kunskap. Förutom detta har du som betalande medlem tillgång till mycket mer. Läs mer om hur du blir medlem hos Skaparbubblan™ och vad som ingår.

Jag som står bakom Skaparbubblan™ heter Ingela Dahlgren och är konstnär, grafisk designer och marknadsförare. Jag bor i Skåne, söder om Helsingborg med min man och våra två döttrar. Vi bor i en villa med stor trädgård. Det är ett lantligt tätortsboende nära Öresund.  

Min målarresa kan du ta del av på min konstnärssida på Facebook eller Instagram: Ingeladahlgren.artcreation.

När du vill komma i kontakt med mig så kan du ringa på 0735-148045 eller skicka ett mejl direkt här undertill eller till ingela@skaparbubblan.se.