Bli medlem hos Skaparbubblan

 JUST NU ÄR MEDLEMSKAPET PAUSAT!

Som betalande medlem får du fördjupad kunskap, inspiration, pepp och tips. Du uppmuntras till att hålla igång din konstbusiness, du får ideér till samarbeten och du guidas i marknadsförings-djungeln. Medlemskapet kan liknas vid en katalysator eller språngbräda – allt för att du ska få bra förutsättningar till att ta din konstnärliga gåva ett steg vidare och tjäna pengar på din konst.


Det här får du tillgång till:

  • Fördjupningsartiklar i ämnen som framgångsfaktorer, marknadsföring och försäljning kopplat till konstnärens utmaningar; varje vecka.
  • Rabatterbjudande på konstnärsmaterial i Skaparbubblans shop (10-30% rabatt på hela eller delar av sortimentet). 
  • Förtur och reducerade priser till workshops och annat med fokus på feelgood-gemenskap och skapandet.
  • Videodagbok med korta avsnitt som uppmuntrar till ett kommersiellt tänk. Eller också som inspiration för ditt konstnärliga skapande; några gånger i månaden.
  • Intervjuer med intressanta personer, förebilder och experter; några gånger om året.

 Du får medlemsinnehållet till din mejlbox eller om du loggar in (sign in) för att läsa MEDLEMSINNEHÅLL här på sajten under Artiklar & Inspiration ”För medlemmar”

Medlemskapet bygger också på teamwork och tillsammans tar vi oss till nästa nivå  vidare mot ett framgångsrikt konstnärskap. Det som förenar oss är viljan att fortsätta skapa, utifrån våra egna premisser och unika talanger. 

Medlemskapet kostar 159 kr/månad och är en prenumerationstjänst att haka på när som helst. Summan dras varje månad från det betalkort som du uppger när du registrerar ditt medlemskapOch det är ingen uppsägningstid! Om du vill avbryta medlemskapet så sker ingen debitering den efterföljande månaden och framåt. 

Hoppas du finner det här intressant och vill bli en del av Skaparbubblan. Hör av dig direkt ifall det är svårt med registreringen, så kan jag guida dig.

/ Färgglada hälsningar från Ingela.

 

Registrera ditt medlemskap här!

Bildkollage från ett härligt "Måla ihop-tillfälle" i växthuset på Anders-Pers Gård, en vårdag då vi var ett mysigt gäng likasinnade samlade för att skapa under samma tak.

Skicka gärna en intresseanmälan ifall du är nyfiken men inte vill bli medlem just nu!