Ingela på Munka Konstkola

Så fortsatte målarresan…

Jag bestämde mig alltså för att ge konstnärskapet en chans. Med full kraft tänkte jag göra sak av mitt skapande. Jag tog mig an uppgiften med hull och hår.

Målet var att syssla med ett kommersiellt konstnärskap! Jag ville alltså att konstnärskapet skulle bidra till en sidoinkomst och komplettera mitt arbete som frilansande grafisk designer och marknadsförare.

Idén handlade i mångt och mycket också om att finna balans mellan jobb, familj och fritid på ett vettigt sätt. Och skapandet gav mig ett välbehövligt andrum – som en oas att vältra sig i. På samma gång handlade det också om ett självförverkligande. Dessutom fanns det ju en möjlighet att kunna öka sin inkomst, i all fall delvis.

Jag förstod att jag skulle behöva vara extremt innovativ och även bjuda på mig själv – lite mer!

Så var det dags att ta på sig rollen som agent – åt sig själv

/Solhälsning från Ingela

Lämna ett svar