Nätverka dig till framgång

Nätverka dig till framgång

[MEDLEMSINNEHÅLL]

En sak är klar – Om du är med där ut och pratar med folk, (online och i verkligheten) syns och involverar dig – så kommer det att göra nytta för din konst-business.

När du blir sedd och hittad så öppnas möjligheter! Om du visar att du finns så kommer fler att se dig och i förlängningen vilja handla av dig eller samarbeta med dig. Därför behöver du vara synbar! Det handlar inte om att jaga affärer. Men när du är där ute och folk ser dig mycket så öppnas möjligheter. Fler vill köpa av dig av ingen annan anledning än att de sett dig mycket. Dessutom kan du skapa fina och livslånga relationer.

Och i tuffa tider kan dina relationer bli din livlina. Att kunna kontakta någon i ditt nätverk om du behöver hjälp är värt så mycket. Ditt huvudbry får andrum och du får lösningar och möjligheter till dig. Ett bra nätverkande handlar om ömsesidigt generositet! Så se till att åtgälda en tjänst så snart du har möjlighet.

Logga in – om du redan är medlem

Få access till hela artikeln genom att bli medlem. / Mvh Ingela Bli medlem här!

Som medlem får du nischad kunskap och inspiration kopplad till konstnärens olika utmaningar. Fokus ligger främst på att hålla igång din konstbusiness men också på att stimulera din skaparkraft och stärka tron på dig själv. Medlemskapet kostar 159 kr/månad. Läs mer om medlemskapet här.

Lämna ett svar