workshop 2017 deltagarna

Motiv från associationer

Kolla in gänget. Vilken koncentration! Jag tycker att de gör sig bra ihop med komplementfärgerna rött och grönt. Visst! För några år sedan, jag tror att det var våren 2017, så höll jag en workshop för nybörjare ”Kickstarta ditt kreativa flow med färg” kallade jag den. I vilket fall…..

En  av uppgifterna var fritt skapande under tystnad. Här är några av associations-meningarna jag delade ut som hjälp på traven för att komma igång. Jag tänkte att kanske kan någon av meningarna funka för dig som vill måla i helgen och som behöver inspiration till tänkbart motiv. Här kommer några, helt fristående associations-meningar:

– Hon tog vägen om köket fylld av känslor.
– Han visste vad hon tyckte. Han var besviken.
– Jag kommer inte att backa ur.
– Precis när vi var klara vaknade vi upp.
– För ett ögonblick var han förvirrad.
– Det är inte det som är poängen.
– Det handlade om berusning och hög stämning.
– Hon var inte på humör för några gåtor.
– Efter tjugo minuter vid skrivbordet gick han ut igen.

Nu tycker jag att fredagsfeelingen kryper sig på!

Trevlig helg!

Ps. Ska försöka ta nya tag med kameravinkeln i helgen och fortsätta med min bakgrundsmålning. Ds

Kram från Ingela

Lämna ett svar