Att leva sin dröm!

På vägen mot sin konstnärsdröm ställs man allt som oftast inför många frågor och beslut att ta ställning till. Utöver själva skaparprocess ska man alltså också få till allt det praktiska, prissätta sin konst, hitta köpare och mycket annat.

Jag vet också att de flesta då och då tampas med ett sviktande mod och emellanåt också en del nedslående känslor som sätter käppar i framgångshjulet. Sedan har vi alla fundering kring materialval och hur man bör tänka kring kvalitet. De flesta funderar också mycket på hur man vill och kan marknadsföra sig själv och sin konst.

Det finns egentligen inga generella svar. Svaren är så gott som alltid individuella. Men gemensamt är att vi behöver ta relevanta beslut för att komma vidare i rätt riktning.

Allt detta sammantaget har fått mig att dra igång Skaparbubblan™ som nu håller på att ta form. Det är egentligen en version 2.0 av något som jag till stor del redan ägnat mig åt de senaste 3-4 åren. Men nu blir under det samlade namnet Skaparbubblan™ som är en källa till inspiration, gemenskap och kunskap som jag vill dela med mig av. Se det som en språngbräda när du vill något mer med ditt konstnärskap.

Känn dig välkommen!

Lämna ett svar