Workshop

Workshop vid havet!

Workshop - Boosta din kreativitet och måla!

Den här kreativa workshopen är fylld av akrylmåleri, färgfrosseri och gemenskap i massor. Vi håller till i en lummig stugtomt nära hamnen i Vejbystrand, ett stenkast från havet. Här kan vi koppla bort alla måsten. Det blir främst fritt skapande men också möjlighet att prova olika tekniker och konstnärsmaterial på tre olika kreativa stationer. Du kommer också att få inspiration från mitt demomåleri och från varandras skaparkraft.

Det här ingår: 

– Fritt färgbord hela dagen med grundfärgerna samt svart och vitt – Så mycket du vill och behöver!
– Masolitpannåer i olika storlekar att måla på.
– Tillgång till redskap, verktyg, en del penslar och annat praktiskt.
– Lån av staffli, palett, stol och filt.
– Surpricebag för ditt skapande (värde ca 150 kr).
– Våffla med kaffe/te, bubbel i glaset.
– Möjlighet att köpa grunderad linne- och bomullsduk på rulle samt en del extra konstnärsmaterial som finns på plats.
– Stanna till 17:30 om du vill fortsätta måla efter kl 14:30. 
– Platserna är begränsade till 8 personer.


Det här är en utomhusaktivitet i symbios med naturen där vi kan andas in frisk luft och känna frihetskänsla i vår egna oas. Det kommer att finnas en uppspänd presenning mellan stugorna så att vi kan få lite skydd ifall det skulle bli oväder. Du får mer information om dagen när det närmar sig.

Om du behöver avboka så kan du själv överlåta din betalade plats till någon annan du känner. Eller så kan du välja fritt av konstnärsmaterial eller Ingelas konst i shoppen för motsvarande kostnad (800 kr) vid ett köptillfälle under 2021.

Workshopsveckan sträcker sig mellan 17-20 juli. Du kan välja att närvara en av dagarna eller flera av dagarna. På lördagen den 19 juni skissar vi kroki med nakenmodell istället för akrylmåleri.


Boka workshop-veckans dagar och krokin här >>>

Färgglada hälsningar från Ingela