Veckans Konstnärer

Veckans Konstnärer 4-7 aug

Välkommen till utställningen ”Veckans konstnärer” 4-7 augusti. På plats har vi Margareta Kelemen som ställer ut tillsammans med Connie Schössow.
 
Torsdagen den 4 augusti är det vernissage mellan kl 16-20. Då ses vi! 💕 

Margareta målar med inlevelse och oftast intuitivt med mycket färg. Hon har alltid varit intresserad av det kreativa uttrycket. Det har tagit form på olika sätt sedan barnsben och 1995 började Margareta att måla med olja. De senaste åren har hon blivit mer och mer intresserad av akrylmåleri.

– Jag har utvecklats vidare genom det intuitiva skapandet. Jag inspireras också av att se och uppleva andras konst och besöker gärna olika konstutställningar, säger Margareta.

Connie målar färgstarkt och uttrycksfullt. Hennes skaparprocess är intuitiv och experimentell där nyfikenheten får välja metod och teknik under processens gång. 
– Att få måla och uttrycka mig genom skapandet väcker stor glädje och positiva känslor. Det är på många sätt en gåva att vara kreativ. Ibland är det ren avkoppling men det kan också handla om disciplinerat arbete, säger Connie.
 
Varmt välkommen att besöka Margaretas och Connies utställning 4-7 augusti i Skaparbubblans showroom en trappa ner på Rååvägen 82d på Råå, strax söder om Helsingborg.
 
Öppettiderna är Torsdag & Fredag kl 16-20 samt Lördag & Söndag kl 12-16.
 

Veckans Konstnär är en popup-utställning som arrangeras av Skaparbubblan med olika konstnärer och kreatörer varje veckoslut mellan torsdag till söndag. Platsen är Skaparbubblans showroom på Råå, strax söder om Helsingborg. Om du är intresserad att själv ställa ut så kan du börja med att läsa mer om upplägget här >>>