Veckans Konstnärer 11-14 aug

Kom och upplev kontrasterna som uppstår då två utställare med vitt skilda riktningar visar sina alster tillsammans. 
Det här veckoslutet är det Anna Lindholm och Anna Carnert som står för konsten i Skaparbubbblans showroom. 

Anna Lindholm – I naturen hittar Anna lugnet och får inspiration till att skapa. Anna är självlärd och har sökt kunskap och inspiration från andra konstnärer, litteratur och Youtube. Anna utforskar olika medium och använder sig av båda olja, akryl, blyerts och kol. 
 – För ungefär tre år sedan började jag måla djur och landskap och jag började få beställningar och på den vägen är det. Numera målar jag också porträtt och arkitektur, oftast på beställning. Måleriet ger mig energi, det är som ett lyckorus, säger Anna.
 
Se mer av Annas alster här >
 

Anna Carnert – Annas passion för konst har funnits med henne sedan barnsben. Men det är först nu som hon lägger tid på att utveckla sitt egna måleri.  

– Mina målningar speglar mycket av känslorna inom mig. Jag hämtar också inspiration från livet runt omkring mig, säger Anna.

Mer om Anna här >

Varmt välkommen på ett inspirerande besök!

Utställningen håller öppet 11-14 augusti med vernissage 11 augusti kl 16. Öppettiderna under veckoslutet ser ut så här: Torsdag & Fredag kl 16-20 och Lördag & Söndag kl 12-16.

 Väl mött på Rååvägen 82c på Råå, strax söder om Helsingborg.

Det är lätta att ta sig till oss: Buss 1 går var 13:e minut och stannar utanför oss. Det är fina cykelvägar längs kusten både från Landskrona- och Helsingborgs-hållet. Det finns också många parkeringsplatser för bil i närheten. 

Det här blir sommarens sist utställning med ”Veckans Konstnärer”. Men temautställningarna fortsätter en bra bit in på hösten. Även de under veckosluten torsdag-söndag. Fortsättningsvis varannan vecka, istället för varje vecka som det varit nu i sommar. 

Veckans Konstnär är en popup-utställning som arrangeras av Skaparbubblan med olika konstnärer och kreatörer varje veckoslut mellan torsdag till söndag. Platsen är Skaparbubblans showroom på Råå, strax söder om Helsingborg. Om du är intresserad att själv ställa ut så kan du börja med att läsa mer om upplägget här >>>

Anna & Anna