referenser

Vackra vitsord!

Såna här positiva ord är så peppande och glädjande för mig att höra efter att ha släppt mina två allra första webbkurser! Till alla er som redan deltagit vill jag ropa ut ett stort rungande TACK – tack för förtroendet!” Räkna med att hösten kommer att bjuda på en rad nya kurser online med temaövningar. Jag planerar också för webbinarium kopplat till just konstbusiness för dig som vill nå ut med din konst. Och såklart fortsätter jag med mina efterlängtade Ateljehäng med Liveshopping. Inte annat än att jag längtar lite till hösten redan nu. 🙂 Men först sommarsol och salta havsbad!

Ni som nu blivit nyfikna och sugna på att direkt testa de pågående webbkurserna… Ni är såklart varmt välkomna! Haka på vettja! Kursen är ständigt igång och vi har en gemensam facebookgrupp där jag och flera av deltagarna börjat bli aktiva. Varje kurs kostar 250 kr och länken till köpstället ligger här undertill i min första kommentar. 

Du har alltid obegränsad tillgång till mina webbkurser och kan göra övningarna i egen takt, i lugn och ro – när och vartsomhelst det passar dig!

Ta dig vidare till webbkurserna för att läsa mer och beställa här >>> 

Röster från några deltagare

Det är lätt att berätta att de två webbkurserna jag gått har varit inspirerande och roliga. Längtar efter ännu en…och en till…. Jag blir helt enkelt glad när jag får en liten ram att hålla mig till så att inte alla impulser flödar över. Väldigt terapeutiskt för mig. Pedagogiskt kan man säga. Tack Ingela för att du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.”

Jag rekommenderar varmt webbkurserna hos Ingela! Kurserna är välstrukturerade och tydliga och det är lätt att hänga med och ta till sig. Ingela presenterar innehåll, material och kursens olika steg på ett lättillgängligt sätt och med sådan glädje och inspiration som ger mersmak för fortsatt eget skapande!”

Väldigt kul, inspirerande och bra upplägg där man fick utförliga instruktioner om material och steg för steg. Det var perfekt att man kunde ta det i lugn och ro utan stress. Ingela var som lärare väldigt lätt att förstå och jag upplevde henne väldigt genuin och duktig. Svårt att förklara men det kändes som att det inte fanns ett avstånd mellan oss. Detta var en kurs som gav mersmak. Jag blev helt inne i att göra olika motiv i seriemålning efter kursen. Kan varmt rekommendera!