Tips för dig som gillar kollage!

Oj så många abstrakta mönster och former som blivit till hos mig sista tiden. Jag har alltså skapar en massa kollagematerial och istället för att använda tidningspapper, tapeter eller annat förtryckt som jag vanligtvis gör så valde jag att ta fram nytt för att sätta min egna prägel på mönster, former och färgval. Det blev som synes mycket gult, grönt och blått – nyanser som jag verkligen gillar och vanligtvis använder i mina målerier.

Det blev samtidigt en behövande utrensning bland de närapå tomma färgtuberna som inte riktigt kommit till användning tidigare. Jag fyllde hela golvet med alla kollagen och så snart de var torra började jag leka fram olika kombinationer och kompositioner, innan jag slutligen monterade ihop mina favoriter.

Ett litet tips!
Använd en gummerad degskrapa eller en slickepott utan skaft för att släta ut kollagematerialet när det klistras fast på pannå, mdf-skiva eller uppspänd canvas.

Är du nyfiken på att lära dig mer om att göra kollage så kan du sätta upp dig på väntelistan (såklart obindande) inför kommande webbkurs. Så får du en inbjudan till din mailbox när det är dax. Maila in ditt intresse till ingela@skaparbubblan.se

Jag vill gärna också passa på att tipsa om den pågående kampanjen på akrylfärg som ger dig 20% rabatt tom 17 maj. Här kan du kolla vad som finns >

Soliga hälsningar från Ingela

20% rabatt på all akrylfärg tom 17 maj 2023.

Kolla in alla produkterna och priserna är nedsatta här i shoppen >>