Temautställningar

Till våren 2023 fortsätter möjligheten för fler att nå ut med sin originalkonst genom en rad Temautställningar
då man deltar tillsammans med andra i ett professionellt sammanhang. 

Vilket tema passar dig?


Kommande temautställningar våren 2023:

BALANS & HARMONI
Mild och lågmäld färgskala där sinnena kan vila för en stund.

SVART & VITT
Nyanser i bara svart, vitt och gråskalor i alla tänkbara och otänkbara motiv och former.

FÄRGGLATT & BUBBLIGT
En explosion av färgnyanser och glädjefulla uttryck.

Du kan maila in en intresseanmälan på ingela@skaparbubblan.se eller fylla i formuläret längst ner på den här sidan.
Föreslå gärna önskat datum eftersom vårens utställningar inte är inbokade än. 

 


Genomförda temautställningar 2022

TA MIG TILL HAVET – 28-31 juli – Ta en titt här >
DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD – 15-18 sept – Ta en titt här >
KROPP & SJÄL – 29 sept – 2 okt – Ta en titt här >
VILD & TÄMJD – 13-16 okt – Ta en titt här >

Spännande va! 

Platsen för Temautställningarna är Skaparbubblans showroom en trappa ner på Rååvägen 82, på Råå strax söder om Helsingborg. Längre ner ser du bilder som visar en del av ytorna. Öppettiderna är tors-fre kl 16-20 samt lör-sön kl 12-16. Skaparbubblans shop med konstnärsmaterial är öppen under utställningsperioderna. 

Varje utställningsperiod håller på under ett veckoslut, torsdag till söndag. Alla utställare ges 2 meter väl upplyst gallerivägg i en trevlig lokal. Det innebär att man får plats med 2-5 vägghängda alster beroende på storlek. Te x är maxbredden på tavlor 80 cm, ifall du vill få plats med två. Det är möjligt att ha med skulpturer, som placeras på podier. Totalt deltar 5 utställare varje tillfälle.

Det är bra om du som utställare finns på plats så mycket som möjligt när det är öppet eftersom det är en fördel för din försäljning om besökarna får ett personligt möte med dig. Men det är inget måste eftersom bemanning ingår i upplägget. 

Det ingår också digital marknadsföring, både inför och under utställningsdagarna, Den sker genom Skaparbubblans sociala medier, hemsida, nyhetsbrev etc. Den sprids också frikostigt genom betald annonsering på Facebook och Instagram. Ni utställare har också en mycket viktig roll att sprida marknadsföringen och bjuda in så många som möjligt. 

Din originalkonst behöver vara på plats dagarna innan utställningen öppnar för att jag (Ingela Dahlgren) ska kunna skapa en harmonisk och fin utställning. Det bjuds också på vernissagedryck och snacks till besökarna.

Alla utställare ges 20% rabatt på konstnärsmaterial under utställningsdagarna. Du får också 20% rabatt hos Bild och Ram på Råå. Rabatten gäller inramning, reprofotografering och printning av konsttryck (rabatten gäller inför utställningen och tom 2 veckor efter avslutad utställning).

Kostnaden för att delta som utställare är 1100 kr och priset är inklusive moms. Det tas inte ut någon provision på sålda verk och det tillkommer inga andra kostnader.

Du är välkommen oavsett om du är van vid att ställa ut din konst
eller om du aldrig tidigare gjort det. 

Jag öppnar upp den här möjligheten för alla – som en språngbräda ut i offentligheten! Det här är tillfällen att nå ut tillsammans med andra likasinnade i ett professionellt sammanhang då du får komplett draghjälp med den digitala marknadsföringen. Även stöd och peppning på många andra sätt också.

Här under ser du ett exempel på hur tidigare Temautställning har marknadsförts rent visuellt. 

Här gör du din intresseanmälan!

I meddelanderutan längst ner kan du ställa frågor och berätta vilket tema eller utställningsperioder du är intresserad av.
Jag hör av mig när din intresseanmälan kommit in. Så tar vi det hela vidare därifrån. /Färgglada hälsningar från Ingela