Temaställningar

Du är välkommen oavsett om du är van vid att ställa ut din konst
eller om du aldrig tidigare gjort det. 

Den här möjligheten är öppen för alla som vill! Det är tillfällen att nå ut tillsammans med andra likasinnade i ett professionellt sammanhang då du får komplett draghjälp med den digitala marknadsföringen. Även stöd och peppning på många andra sätt.

Underst ser du ett annonsexempel på hur tidigare Temautställning har marknadsförts på sociala medier.

Vilken kommande Temautställning passar dig?


10-13 augusti 2023

Svalt turkos & naturligt jordigt
Här spelar färgerna en viktig roll. De kompletterar varandra och bjuder på en fräsch och jordad harmoni. 
[FULLBOKAD]

17-20 augusti 2023
Potpurri av färg & form
Här ryms många olika uttryck och konstformer. Lite av en samlingsutställning.
[FULLBOKAD]

 

24-27 augusti 2023
Landskapsmotiv
Landskapsmotiv i alla dess former och färger. Såsom odlingslandskap, skogslandskap, kust- och skärgårdslandskap, fjällandskap, stadslandskap och industrilandskap.

[PLATS FINNS]

Spännande va! 
Mer om Temautställningarna här undertill:

Platsen för Temautställningarna är Skaparbubblans showroom en trappa ner på Rååvägen 82, på Råå strax söder om Helsingborg. Längre ner ser du bilder som visar en del av ytorna från tidigare utställningar på platsen. 

Varje utställningsperiod håller på under ett veckoslut, torsdag till söndag. Öppettiderna är tors-fre kl 16-20 samt lör-sön kl 12-16. Skaparbubblans shop med konstnärsmaterial är öppen under utställningsperioderna. 

Alla utställare ges 2 meter väl upplyst gallerivägg i en trevlig lokal. Det innebär att man får plats med 2-5 vägghängda alster beroende på storlek. Te x är maxbredden på tavlor 80 cm, ifall du vill få plats med två. Det är möjligt att ha med skulpturer, som placeras på podier. Totalt deltar 5 utställare varje tillfälle som samsas i Skaparbubblans lilla mysiga och galleriliknande showroom.

Det är bra om du som utställare finns på plats så mycket som möjligt när det är öppet eftersom det är en fördel för din försäljning om besökarna får ett personligt möte med dig. Men det är inget måste eftersom bemanning ingår i upplägget. 

Det ingår också digital marknadsföring, både inför och under utställningsdagarna, Den sker genom Skaparbubblans sociala medier, hemsida, nyhetsbrev etc. Den sprids också frikostigt genom betald annonsering på Facebook och Instagram. Ni utställare har också en mycket viktig roll att sprida marknadsföringen och bjuda in så många som möjligt. 

Din originalkonst behöver vara på plats dagarna innan utställningen öppnar för att jag (Ingela Dahlgren) ska kunna skapa en harmonisk och fin utställning. Det bjuds också på vernissagedryck och snacks till besökarna.

Alla utställare ges 20% rabatt på konstnärsmaterial under utställningsdagarna. Du får också 20% rabatt hos Bild och Ram på Råå. Rabatten gäller inramning, reprofotografering och printning av konsttryck (rabatten gäller inför utställningen och tom 2 veckor efter avslutad utställning).

Kostnaden för att delta som utställare är 1500 kr och priset är inklusive moms. Det tas inte ut någon provision på sålda verk och det tillkommer inga andra kostnader.

Här gör du din intresseanmälan!

I meddelanderutan längst ner kan du ställa frågor och berätta vilket tema eller utställningsperioder du är intresserad av.
Jag hör av mig när din intresseanmälan kommit in. Så tar vi det hela vidare därifrån. /Färgglada hälsningar från Ingela