Ett värmande hjärta

Skapande som inspirerar #6

Ett klappande hjärta värmer i vinterkylan och tittar man riktigt noga anar man lovebirds däri – Så fint och mysigt de har det! Den blåtonade bakgrundsmålningen finns där som en stabil hjärtebädd.

En trevlig liten påminnelse om att Alla Hjärtans Dag är på antågande!

Målningen är skapad med akrylfärg, akrylpennor, bokmärken och stämplar.

Konstnär: Carina Stjernfeldt. Ta gärna en närmare titt på hennes andra alster på Instagram: @carina_stjernfeldt och i Carinas grupp på Facebook

Kreativiteten har få begränsningar och det finns mycket att ta till för att skapa mönster. Vad använder du för att skapa utan pensel på dina målningar?

——————————————————————————————————-

Under våren fortsätter vi rikta uppmärksamheten mot konstnärliga skapelser som inspirerar och berör – För vi vill visa alla vart skaparkraften kan ta oss – när den får fritt spelrum!

Hör gärna av dig till ingela@skaparbubblan.se ifall du vill vara med och bjuda på kreativitet och samtidigt sprida dina konstnärliga uttryck till omvärlden. Vi presenterar en skapelse varje vecka.

I första hand handplockas bildkonst skapad av Skaparbubblans medlemmar eller återkommande kunder, som en medlemsförmån.

Logga in – om du redan är medlem

Få access till hela artikeln genom att bli medlem. / Mvh Ingela Bli medlem här!

Som medlem får du nischad kunskap och inspiration kopplad till konstnärens olika utmaningar. Fokus ligger främst på att hålla igång din konstbusiness men också på att stimulera din skaparkraft och stärka tron på dig själv. Medlemskapet kostar 159 kr/månad. Läs mer om medlemskapet här.