Krokiuställning 9-10 oktober 2021

Naket på Spritan

Snart fyller vi konsthallen med liv! Samlingsutställningen ”Inpå Bara Kroppen” är en fräck mix av skisser, målningar och skulpturer där krokistudier och nakenmodeller varit förlaga. Skaparbubblan står som initiativtagare och arrangör för den här megastora och fräcka utställningen i Ödåkra Konsthall – Bara naket! Vi är 25 utställare – både nybörjare och mer erfarna kreatörer och konstnärer. 

Hoppas du har möjlighet att besöka utställningen som äger rum 9-10 oktober i Ödåkra Konsthall på Spritan (Spritfabriken i Ödåkra på Fabriksgatan 2). Vi håller öppet hela helgen kl 12-17. Under förmiddagen kan den som anmäler sig vara med och träna kroki med nakenmodell (självstudier) i konsthallen, strax innan utställningen öppnar. En bra kombo tycker vi! Alla som vill prova på är välkomna. Läs mer och anmäl dig till lördagens kroki här eller söndagens kroki här.

Det är fri entré till utställningen och alla alster är till försäljning. På Spritan finns det också en trevlig restaurang, ett härligt café, konstgallerier, showrooms och butiker att besöka.

Jag vill stolt berätta att Skaparbubblan står som initiativtagare och arrangör av den här stora och unika samlingsutställningen ”Inpå Bara Kroppen” som jag hoppas kan bli ett återkommande evenemang.

Mvh Ingela från Skaparbubblan