Mina drömmar för Skaparbubblan har gått i uppfyllelse!

Jag har letat i flera år efter en naturskön plats där Skaparbubblan kan ta ut svängarna, växa till sig och bli lite fylligare liksom! Så när den här möjligheten uppenbarade sig så fanns egentligen inget tvivel!

Jag har ju kört förbi Lindåkers Gård hundratals gånger tidigare eftersom jag bor i närheten och stället ligger inte så långt från där jag tidigare haft atelje, där vid Blomsteråkern. Och heller inte långt från Skaparbubblans happy place på Råå där jag ju hållt till de senaste 3 åren snart.

Men så en dag svängde jag in till Kostallet Design som finns på samma gård. Jag hade inte besökt stället på flera år, så förvånad blev jag när det visade sig finnas en perfekt och ledig plats för mig, för att kunna skapa den där kreativa oasen som jag haft i siktet så länge.🤗🤗🤗

Efter det här korta gårdsbesöket gick allt bara väldigt fort från beslut till handling!

I august flyttar jag in hela min verksamhet till gården! Under tiden ska en del byggnation färdigställas i anslutning till min del av ladan.

Men orangeriet har jag tillgång till nu redan och jag kommer att ha enstaka aktiviteter där under juni med sporadiska öppettider!

I lördags hade vi smygpremiär med min konst & gårdsfika. Och imorgon 1 juni är det Öppen Ateljé kl 10-13 och lilla nystartade caféet håller öppet kl 11-15. Alla är välkomna och det är också ett bra tillfälle att kolla in kommande utställningsmöjligheter i orangeriet.

Sedan får vi se vad som hinns med mellan skolavslutning och midsommar och semester. Jag kommer nog att måla, fota och filma en hel del där nu i juni.

Jag tänker mig att Skaparbubblans kreativa oas och alla delar som ingår ska få lov att öppnas upp allt eftersom. Men under augusti och september ser det ut att bli full aktiviteter så gott som varje veckoslut då det blir vernissager, utställningar, öppen atelje och café i orangeriet.

Jag kommer också att ha möjlighet att ta emot företag och andra grupper som vill skapa tillsammans. Kanske som en teambildande del i samband med möten eller som ett kreativt inslag om man vill fira något eller någon. Eller bara för att träffas och mys-skapa tillsammans!

Och till senhösten och vinter blir det annat spännande som händer inne i ladan när det blir för kallt att ha aktiviteter i orangeriet. För i en del av ladans ovanvåning kommer jag också ha kreativa happenings, kroki, workshops, showroom, utställningar, butik och lager med konstnärsmaterial.

Låter det som en bra början, eller vad säger ni?

PS. Dessutom hoppas jag på fler trevliga grannar snart eftersom det finns lediga butikslokaler och stora lediga lagerutrymmen på gården Lindåkers Gård

Adressen är Ryavägen 424 strax söder om Helsingborg (pgs: Gantofta)

Mina drömmar för Skaparbubblan har gått i uppfyllelse! 

 

Färgglada hälsningar från Ingela

PS. Kolla in lite bilder här undertill och missa inte att ta dig vidare och fynda lite i min webbshop där det är rea i helgen 1-2 juni 2024.