Målarträff i sommar!

Vill du vara med och måla ihop - En dag eller flera dagar mellan 17-20 juni?

Finns det intresse för en träff då vi målar en massa, myser, minglar och hämtar kraft i vacker natur vid havet och inspireras av varandra. Vi kommer att vara bara utomhus och allt du behöver för måleriet kommer att finnas på plats, så du behöver inte dra med dig för mycket egna saker. Om möjligt blir det kroki med modell en av helgdagarna. 

Platsen är havsnära på en stor stugtomt i Vejbystrand, på Bjärehalvön. Man kan delta en dag eller flera dagar, beroende på vad man vill och kan. Det blir av 17-20 juni, kl 09:30 – 14:30. Samma tider varje dag torsdag-söndag. Om man vill kan man dröja sig kvar till kl 17:30. Om intresset blir stort och vi har begränsat antal platser pga covid19 så finns det kanske möjlighet att ha en träff även veckan innan, alltså den 10-13 juni. Skriv gärna i intresseanmälan vilken helg du skulle kunna och ifall du redan nu vet vilken eller vilka dagar som passar dig. All färg du behöver och annat att måla med och att måla på ingår. Och fika såklart! Jag är inte helt klar med upplägget och exakt vad som kommer att ingå, men priset rör sig om ca 700-800 kr dag. (som medlem hos Skaparbubblan ca 500 kr/dag). 

Alla bilderna längst ner här är från förra årets målarträff i Vejbystand. Om det finns intresse för en ny träff så filar jag gärna vidare på en inbjudan.

Blir du sugen på att vara med i år? Anmäl då ditt intresse här under bilden så får du en inbjudan när den är klar!

Färgglada hälsningar från Ingela och Skaparbubblan

Konstnärsträff augusti 2020 i Vejbystrand

Gör gärna en intresseanmälan här – så får du en inbjudan framöver!