Jag & Min Bubbla

Kul att så många nya har hittat till vår Facebookgrupp Skaparbubblan. Därför tänkte jag att det passar bra att jag berättar lite om mig och Skaparbubblan!

Jag som står bakom Skaparbubblan heter Ingela Dahlgren. Jag är konstnär/kreatör och frilansande grafisk designer/marknadskommunikatör. (Svårt det där med titlar när man är mångsidig). Jag har bott i Skåne sedan 1992 men jag är född och uppvuxen i en liten stad i Småland där min passion för måleri och annat skapande väcktes till liv i tidig ålder.  Inom just konstnärskapet är jag mer eller mindre självlärd, förutom lärdomar jag fått i olika målargrupper och genom olika fristående konstkurser som jag gått genom åren.

Numera använder jag främst akrylfärg, svart bläck och ritkol i mina skapelser. Och jag gillar mixed media, collage och grafiska trycktekniker. Jag brukar ordna egna konstutställningar och samarbetar gärna med företag, konstföreningar, konstnärer och andra likasinnade som kommer i min väg.

Skaparbubblan är en kreativ plattform för dig som vill få ut mer av ditt kreativa skapande och ditt konstnärskap. Skaparbubblan tog fart online under 2019 men jag har varit aktiv i Nordvästra Skåne med skapande måleri, kreativa workshops, krokiträning och konstutställningar ihop med andra långt tidigare. Numera är repertoaren ganska bred genom just mitt Skaparbubblan som erbjuder inspiration, gemenskap och kunskap både online och fysiskt på plats genom workshops, måla ihop, krokisessions, skapande online, webbkurser, ateljehäng med liveshopping. Och i webbshopen finns en massa härligt skaparmaterial för alla att beställa hem, ibland till reducerade priser ifall man delta i mina aktiviteter. Då och då arrangerar jag ArtCamps och även temautställningar, lite av karaktären popup.

Skaparbubblan håller till på Råå, strax söder om Helsingborg. Stället fungerar som atelje, showroom, filmstudio och lagerbutik med försäljning av konstnärsmaterial. Mitt lilla Happy Place!

Jag bor alltså i Skåne, söder om Helsingborg i ett vitt hus med gröna fönster och med stor trädgård. Där bor jag tillsammans med min man och våra två döttrar. Det är ett lantligt tätortsboende nära Öresund. Vi bor väldigt nära Råå där Skaparbubblan håller till så jag har nära till mitt Happy Place. Jag roas också av gröna växter, färgsprakande blommor, sticklingar och av att fröså och fixa med grönsaksodlingar hemmavid. 

Jag hoppas få följa dig och sitt skapande ännu mer framöver! Och ifall du inte redan är med i vår grupp så kan du bli det här och nu >

Kolla gärna in en del av mina alster på min hemsida här >
 
Min mejl: ingela@skaparbubblan.se
Mitt mobilnummer: 0735-148045
 
Bästa hälsningar från Ingela
 
Fotocred. Marie Nilsson