Påsken 2022 konstutställning

Här ruvas på ett guldägg!

Japp… Skaparbubblan ruvar på ett guldägg! Ett gyllene ägg som kan komma många till gagn. För det finns stora planer inför påsken 2022! Skaparbubblan ska nämligen arrangera en riktigt stor och livfull påskutställning. Det blir i Helsingborg – i stora Konsthallen på Spritan – med start helgen innan påskveckan och över hela påskhelgen.

Kanske vill du medverka som utställare?

Det behövs närvaro och helhjärtat engagemang från medverkande utställare. Det finns också vissa andra kriterier som ska uppfyllas. Men jag kan inte avslöja mer i detalj än eftersom alla förutsättningarna inte är helt spikade. Jag ville ändå hinta, så länge! 

Mer info kommer här på www.skaparbubblan.se när tiden är lite mer mogen (inom 2-3 veckor eller så). Ifall du vill försäkra dig om att nyheterna når dig så kan du maila mig på ingela@skaparbubblan.se. Så ser jag till att du får mer information fortast möjligt, direkt till din mailbox. 

Vi hörs vidare om allt.

/Ingela från Skaparbubblan

Förresten! Här kan du se förra utställningen som Skaparbubblan arrangerade just i Konsthallen på Spritan där även påskutställningen ska vara. Fast då med ett helt annat upplägg. 🙂