Skaparbubblans showroom atelje

Happyplacet redo för nya äventyr!

Efter vårens olika konstprojekt och eget skapande som har fått ta plats och svällt ut en hel del är nu Skaparbubblans happyplace tillfixat och djupstädat – redo för kommande äventyr. Nya ideér och tankar om höstmöjligheter spinner igång i mig nu när vidderna är lite mer avskalade och öppna. Det vore superroligt att dra igång något kul ihop till hösten!

Har du en önskan att göra något tillsammans med andra eller bara tillsammans med mig här i Skaparbubblans lokal, eller någon annanstans? Eller vill du kanske göra något på egen hand i lokalen som faktiskt har oanade möjligheter. Kanske vill du låna ateljeytan själv eller ihop med en kreativ vän och exempelvis använda ytan som showroom under ett veckoslut eller så. Många har frågat om just detta men det har inte direkt varit läge tidigare! Du har kanske har ett behov av att måla stort men saknar platsen, eller så vill du skapa en gemensam målning ihop med mig, eller delta på regelbundna måleriträffar ihop med fler.

Du kanske vill ställa ut din konst tillsammans med andra, jag har ju arrangerat temautställningar här tidigare och det vore kul att fortsätta i samma spår.

Eller så passar det dig att planera in ett företagsevent med inspirationsmåleri ihop med kollegorna och mig, eller delta på en av mina kommande kurser och workshops, prova på något nytt, få nybörjarhjälp och guidning i akrylens värld, ta emot privat coachning, in person inspiration och indikter om konstbusiness.

Kanske vill du arrangera något större ihop med mig, nätverka, hålla föredrag på något tema. Eller något annat spännande samarbete. Du kanske själv skapar och vill visa upp din konst. Vill du kanske ställa ut tillsammans med mig på något spännande ställe i Sverige, eller varför inte utomlands.

Jag är öppen för en massa och gör det gärna tillsammans!. Ta gärna en kontakt med mig ifall du tycker att något i stil med det här låter lockande. Jag nås lättast på mail ingela@skaparbubblan.se

Reach out!

Skaparbubblans nuvarande ställe ligger en trappa ner på Rååvägen och det är på lilla kustsamhället Råå, strax söder om Helsingborg i en trevlig och praktisk lokal med normalhögt i tak, många fönster och med full flexibilitet för konstrelaterade aktiviteter i lite mindre format. Här finns ett för-rum med en fri yta på ca 25 kvm med totalt 20 meter väl belyst gallerivägg med galleriskenor runt hela rummet. Lokalen är en bra yta för sammankomster och skapande. Det finns också möjlighet att dra för om sig (så som synes på bilderna). I andra delar av lokalen finns lagershoppen med konstnärsmaterial, kök, wc, vaskrum och förråd.