En härlig Skaparbubbla!

Min konstnärliga resa började egentligen långt innan Skaparbubblan kom till. På den tiden höll jag till med min atelje i ett fantastiskt glashus på landet från tidig vår till sen höst. Där målade jag storskaligt! Och där anordnade jag större workshops, kroki och öppen ateljé då vi var många som målade ihop. Det blev också en och annan konstutställning där ihop med andra. Numera sker fortfarande allt det här och lite till, men under namnet Skaparbubblan – för det blev en liten verksamhet av det, som kom till under pandemiåren då jag blev mer och mer digital kan man säga. Jag öppnade upp min webbshop och började också att erbjuda webbkurser. Och på den vägen är det… Numera håller jag till i en mindre ateljélokal på Råå, inte långt från där jag bor. Stället är mysigt och rymmer allt jag önskar året om. Mitt lilla Happy Place! Därifrån utgår jag och där har jag också min ateljé, showroom och lagershop. Jag  har en del öppna aktiviteter där för mindre grupper. För större arrangemang håller jag till på andra ställen bland annat på Spritan i Ödåkra, Sofiero Gård i Helsingborg och ibland vid vår sommarstugetomt i Vejbystrand.   

Skaparbubblan är en kreativ plats för dig som vill få ut mer av ditt skapande och kanske ta steget vidare. Jag erbjuder inspiration, gemenskap, kunskap och möjligheter både online och på plats. Och i min webbshop finns en massa härligt skaparmaterial att beställa hem. Dessutom har jag en hel del fristående webbkurser som blivit populära. Då och då anordnar jag också ArtCamp under bar himmel och även olika konstutställningar i Nordvästra Skåne.

Ja, det var lite om mig och Skaparbubblan! Mer om just bara mig och mitt konstnärskap hittar du här där du också kan se en del av mina originalmålningar och collage.

Jag hoppas snart få träffa dig eller komma i kontakt med dig online, på ett eller annat sätt! 

Färgglada hälsningar från Ingela