En del att fira!

Snart är det fest i dagarna två. Skaparbubblan firar stort! Det är 7 år sedan som jag gick från hobbymåleri i det tysta till ett mer målmedvetet skapande som visades upp för andra och som blev efterfrågat. Det är 5 år sedan jag välkomnade andra likasinnade att måla tillsammans med mig på öppen atelje. Krokin var sedan länge en viktig del som jag nu började arrangera i grupp. En och annan inspirationsworkshop blev det också. Växthusateljen ute på landet där jag höll till skänkte härliga vibes till både mig och många andra konstnärssjälar. Tack Jonas för all gästfrihet och fix med den kreativa miljön!

För 3 år sedan växte idén om Skaparbubblan till liv. Det var delvis pandemin som fick tillvaron att bli mer digitaliserad. Jag ville lära mig en massa nytt om e-handel, videoredigering, streaming, medlemskap och företagande. Så det gjorde jag! Och sedan startade jag mitt eget aktiebolag. Tusen tack för klokskaper, snällheter och support – Cornelia, Thomas, Sölve, Ralf, Bosse, Kalle, Nyföretagarcentrum och E-commerce Park.

Nu är det precis 1 år sedan jag tog det rätt så stora steget att flytta in i egen lokal. Jag skyndar långsamt men har ganska stora ambitioner! All den uppbackning jag får från så många runt omkring mig är otroligt värdefull. Ni matar på min skaparkraft och möjligheterna frodas. Det är helt fantastiskt!

Det ska firas i dagarna två. 19 & 20 november på Råå – Save the date!

Bilderna är från Anders-Pers Gård ställe för sisådär 3 år sedan där jag då höll till!