Tips om appar

Appa loss!

[MEDLEMSINNEHÅLL]

Många vill visa sina konstverk som väggkonst i färdiga miljöer – alltså göra ett bildkollage med sin målning monterad i ett möblerat rum. Det kan vara ett bra sätt att visualisera hur målningen gör sig i olika miljöer. Jag fick nyligen frågan ifall jag kunde rekommendera just en sådan app.

Så därför kommer här tips på tre olika appar som jag har provat och som finns tillgång just nu. Alla tre fungerar både i android mobil och iphone och de finns som gratisversioner. De är kostnadsfria upp till en viss användning. Eller så ingår inte alla funktioner och bara ett begränsat antal interiörbilder. Men det är klart värt att prova och laborera med gratisversionerna till att börja med. Det finns såklart fler än de appar jag nämner här och det lär komma nya och uppdaterade varianter allteftersom.

Logga in – om du redan är medlem

Få access till hela artikeln genom att bli medlem. / Mvh Ingela Bli medlem här!

Som medlem får du nischad kunskap och inspiration kopplad till konstnärens olika utmaningar. Fokus ligger främst på att hålla igång din konstbusiness men också på att stimulera din skaparkraft och stärka tron på dig själv. Medlemskapet kostar 159 kr/månad. Läs mer om medlemskapet här.