Vill du ställa ut i december?

Nu är det bestämt – Det blir en VINTERBAZAR i december! Därför bjuder jag nu in till ny utställningsmöjlighet för dig som är konstnär, designer eller hantverkare. Vi avser bli runt 10-15 utställare och alla konstformer och erfarenhetsnivåer är välkomna! 
 
Detta är ett perfekt tillfälle att erbjuda sista minuten-klappar. Du kan ha med en mix av originalkonst, men också reproduktioner och designprodukter med billigare prislapp. 

Vinterbazaren äger rum i Skaparbubblans showroom på Lindåkers Gård mellan Råå och Rydebäck, strax söder om Helsingborg. I huvudsak håller vi till i värmen upp i Kostallet (ev. något i orangeriet också). Butiken med konstnärsmaterial håller samma öppettider dessa dagar. 

Det finns två separata tillfällen att välja på. Men du kan också välja att delta båda lördagarna. I så fall kan dina alster stå kvar mellan lördagarna.
  • 7 dec lör kl 12-16 – 700 kr 
  • 14 dec lör kl 12-16 – 700 kr  
    Priserna är inkl moms. 

Du iordningställer dina ytor själv under morgontimmarna från kl 08:00. (Jag, Ingela är på plats och behjälplig). Du är färdig senast kl 11:30. Vi öppnar portarna för besökarna kl 12:00.

De här alternativ finns: 

  1. Tre meter vägg 
  2. Två meter vägg + del av gemensamt långbord ca 100×50 cm
  3. Eget fristående bord ca 150 x 70 cm  + del av gemensamt långbord ca 100×50 cm

Du behåller 100% av din förtjänst vid försäljning och det ingår digital marknadsföring via Skaparbubblan. 

Anmäl dig senast 31 oktober. Först till kvarn gäller!

Ta gärna en kontakt med mig på ingela@skaparbubblan.se, så tar vi det vidare därifrån.

Bästa hälsningar från Ingela