Teambuilding skapande måkeri
Teambuilding med jobbet eller vännerna.
Kom hit och känn skaparglädjen bubbla i kroppen. 

Tänk att se din grupp och kollegorna transformeras och att se varje individ växa med sitt team. Föreställ dig en plats där musikens rytmer möter färgens explosioner och breda penslar dansar över dukarna – Med ett gemensamt mål i sikte! 

Den här aktiviteten är personalvård och en perfekt komponent som genererar arbetsglädje i jobbet – idealisk för teambuilding och inspirerande kick-offs. Eller som en energigivande injektion för ledningsgrupper och för kreativa team med en idékrävande arbetsvardag som behöver ny luft under vingarna.

Välkommen till Skaparbubblans ateljé uppe i kostallet där skaparglädje står högst upp på dagordningen. Högt i tak i kreativ miljö – ett kravlöst space. Här får alla möjlighet att uttrycka sig i färg och form, utan prestige och med 100% digital frånvaro. Dessutom får språkbruket stå tillbaka en smula, för att istället ge plats åt andra uttrycksformer.
 
Måleriet kickar igång kreativa processer i individen och samtidigt stärks teamet. Sinnen skärps och nytt syre går till det innovativa tänkandet och idéskapandet – Här och nu, och framgent!
 
Oavsett om ni är en liten grupp på fyra eller en större samling på 20-25 personer så finns det goda möjligheter för er här hos Skaparbubblan på Lindåkers Gård. 
 
Och en annan bra grej! 
Vi kan skräddarsy er vistelse på gården så att ni kan kombinera den kreativa aktiviteten med ett möte eller en halvdagskonferens om ni vill. Även med förtäring och dryck som passar era behov och önskemål. 
 
 
Låt oss tillsammans skapa något oförglömligt där kreativiteten flödar!
 
 
Ta gärna en kontakt på ingela@skaparbubblan.se så kontaktas du snart och kan få svar på dina frågor!
 

Ett företagsgäng med gröna fingrar gick loss och var kreativa hos mig i lilla lokalen på Råå i Helsingborg.
Och ett kompisgäng kom för att skapa och fira hos mig när jag höll till i HD-huset i Helsingborg.